“Ik pas in geen enkel hokje. Ik ben mezelf!”

let’s get personal

Heb je liever een hagedis in je terrarium dan een kat op je schoot? Elke weekend samen met de kinderen zwaardvechten? Liefst een hamburger als ontbijt? Je bent niet in een hokje te plaatsen, en daar houden we van.
Jouw persoonlijkheid, jouw sieraad. Melano is er voor vrouwen die hun persoonlijkheid laten zien door hun sieraden. Je bent geen type, jij bent jezelf. Melano is jou.

that’s me

Ligt je favoriete roze trui weer in de was? Houdt je oma niet van gaten in je spijkerbroek? Loop je elke dag het liefst in je zwarte outfit, met witte sokken? We zijn er voor je. Met Melano pas je je sieraad aan op je stemming, stijl en gelegenheid. Door het verwisselbare concept kun je oneindig combineren en verwisselen. Zo maak je elk sieraad, jouw sieraad.


		melano jewelry mix it

mix it

Melano laat je sieraden matchen met je gevoel en stijl, zo ben jij altijd jij 24/7. Verwissel de steentjes, combineer de hangers, armbanden en ringen. De mogelijkheden zijn ontelbaar. Niemand vertelt je hoe je eruit moet zien. We laten het helemaal aan jou over.

zoek een winkel

of shop online

      About Melano

      Melano inspireert vrouwen wereldwijd hun individualiteit en persoonlijkheid te tonen met hun sieraden. Onze kleurrijke, verwisselbare collectie biedt ontelbare opties voor elke gelegenheid, stemming en stijl.

      Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van onze collecties